Jak vám vířivka pomůže dodržet vaše novoroční předsevzetí.

Lepší spánek

Pokud se chcete v novém roce lépe vyspat, nejste sami. Zhruba třetina všech Čechů nemá dostatek spánku, takže každý rok je dostatek spánek jedním z nejčastějších předsevzetí. Zatímco „jít dříve spát“ vypadá jako jednoduchá odpověď na tento problém, pro mnoho lidí to prostě není tak snadné. Chcete-li mít klidnější spánek, musíte získat dobrou spánkovou hygienu. To zahrnuje vypnutí telefonů a dalších zařízení hodinu před spaním. Ujistěte se také, že váš polštář a matrace poskytují účinnou podporu. Znamená to však také vytvoření rituálu, který vede k dobrému spánku. A to je místo, kde vám vířivka může přinést velké výhody.

Ponoření do horké vody vířivky připraví půdu pro klidnější spánek tím, že pomůže uklidnit mysl a připravit tělo na spaní. Může také pomoci zmírnit bolest svalů, která zabraňuje tomu, aby někteří lidé rychle usnuli. Díky podpoře relaxace a vytváření zdravých spánkových návyků vám vířivka pomůže spát a probudit energii, kterou potřebujete k vyřešení zbytku vašich předsevzetí.

Převážná většina novoročních předsevzetí nepřežije konec února. Chcete-li zvýšit své šance na to, aby se vaše plány uskutečnily, zvažte pořízení vířivky. Díky vířivce, která vám umožní soustředit se na sebe a své zdravotní a wellness potřeby, můžete splnit všechna svá předsevzetí.  

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest