Poradíme vám

Jsme připraveni poradit vám při výběru správného modelu vířivky a také s jejím umístěním, s řešením přípravy pro instalaci do prostoru, se způsobem dopravy vířivky na místo, s úpravou vody v problémových oblastech, atd. Máme více než 10 let zkušeností, stovky instalací v Čechách i na Slovensku a podporu týmu specialistů Watkins Wellness v USA.

Zeptejte se nás na cokoliv.

Výběr a příprava místa

Výběr místa pro vířivku je jedním ze základů pro dlouhodobou spokojenost s vířivkou. Důležité je, aby byla vířivka snadno přístupná a to i v případě nepříznivého počasí a v zimních měsících. Je také nutné počítat s místem na odložení županů, ručníků, atd. S výběrem místa a celkovým pojetím instalace úzce souvisí výběr příslušenství, zejména zvedáku krytu.

Na obrázku je ideálně umístěná vířivka Geneva. Z domu je do vířivky velmi snadný přístup, který je ještě částečně krytý převisem střechy. Vířivky je částečně zapuštěná do terénu, což umožňuje snadný vstup i výstup bez nutnosti použití schůdků. Vzhledem k zapuštění do terénu je použit zvedák krytu ProLift IV. Pro vířivku je v zemi vytvořena betonová jímka s odvodněním a přívodem elektřiny. Pro tento způsob instalace jsou vířivky CalderaSpas ideální tím, že mají technologii soustředěnou do jednoho místa, což usnadňuje případné doplnění příslušenství (např. Connextion), nebo servisní zásahy.

Doprava vířivky na místo

Výběr místa ovlivňuje způsob nastěhování vířivky. Ve většině případů se jedná o běžný dovoz na přívěsu a umístění na připravenou zpevněnou plochu. Existují však vyjímky, kdy je nutné využít dnes již běžné jeřábování nebo pro umístění v nedostupných místech použít vrtulník. Někdy je však použitá technika poněkud exotická.

Na videu je vidět využití těžké techniky – hlavně pro spuštění do připravené jímky pro zapuštěnou vířivku Geneva. Opět je vidět skvělý výběr místa, do vířivky je velmi snadný přístup, pouhé dva kroky ze dveří domu. Další zajímavá videa nejen ze stěhování vířivek si prohlédněte na našem YouTube kanálu.

Úprava vody a servis

Při první koupi vířivky má každý asi největší obavy z péče o vodu. Vzhledem k vybavení vířivek CalderaSpas kvylitní technologií není běžná údržba nijak komplikovaná. Důležité je však napustit do vířivky vodu, která je kvalitní a nebude sama o sobě zdrojem problémů. Existuje např. řada oblastí s tvrdou vodou, kterou je nutné před napuštěním upravit.

Na obrázku je napouštění vířivky Cantabria s použitím filtru Clean Screen. Tento filtr zbavuje vodu jemných mechanických nečistot, které nejsou běžným okem rozeznatelné. Dále zachycuje kovy, minerály a biologickou kontaminaci. Na úpravu vody se silnou vápenatou tvrdostí existuje podobné zařízení.

602 160 824

Přijedeme k vám

Navštivte nás

Využijte zdarma naše zkušenosti

Rádi vám poradíme s výběrem vířivky, s jejím umístěním, s přípravou instalace, zařídíme všechno pro nastěhování vířivky i na obtížně dostupná místa. Ozvěte se kdykoliv.

Zajímá vás, kdo jsme?

Logo Galerie vířivek - 16 let na trhu.

Nejlepší vířivky a swim spa výrobce Watkins Wellness pouze u nás.

Přijďte to vyzkoušet

Přijďte si k nám vyzkoušet vířivky CalderaSpas.

Pošleme vám katalog

Pošleme vám aktuální katalog vířivek CalderaSpas.

Pošleme vám katalog

Pošleme vám aktuální katalog vířivek CalderaSpas.

Přijďte to vyzkoušet

Přijďte si k nám vyzkoušet vířivky CalderaSpas.

Zajímá vás, kdo jsme?

Logo Galerie vířivek - 16 let na trhu.

Nejlepší vířivky a swim spa výrobce Watkins Wellness pouze u nás.

Pin It on Pinterest