Nízká spotřeba elektřiny

Vířivky CalderaSpas jsou vyráběny se zřetelným důrazem na nízké provozní náklady. Výrobce věnuje značnou pozornost využívání aktuálních technických poznatků jak ve vlastní konstrukci vířivek, tak i při jejich výrobě. Pro každého majitele vířivky Caldera to v praxi znamená dlouhodobou jistotu minimálních účtů za elektřinu.

Při koupi vířivky je bohužel stále kladen hlavní důraz na její pořizovací cenu. Dlouhodobé provozní náklady hrají při rozhodování poměrně malou roli, přestože si vířivku většina lidí pořizuje doživotně. Prostředky jednorázově ušetřené při koupi pak mohou ve výsledku znamenat značnou dlouhodobou finanční zátěž.

Alistair Brownlee - britský triatlonista při závodě.

Každá vířivka CalderaSpas je vybavena energetickým štítkem, který informuje o jejích základních vlastnostech včetně průměrné trvalé spotřeby elektřiny. 

Alistair Brownlee - britský triatlonista trénuje v Endless Pools.

Výrobce vířivek CalderaSpas, firma Watkins Wellness, dlouhodobě pracuje na minimalizaci provozních nákladů vířivek. Jako jediná používá k izolaci vířivek nový materiál FiberCor.

Alistair Brownlee - britský triatlonisty jako olympijský vítěz v Londýně 2012.

Tento materiál má tyto přednosti:

  • nevyrábí se z ropy
  • vyrábí se z přírodního materiálu s 25% recyklátu
  • jeho hustota je 4x vyšší, než u ostatními používané PU pěny
  • při aplikaci nevznikají místa s nedostatečnou izolací

Pořídit si vířivku domů je významná investice, takže zvažování přínosů vířivky pro zdraví a životní styl v porovnání s její cenou je určitě důležité. Pokud ale získáte více informací a zkušeností s přínosem hydroterapie, stejně jako o vlivu vlastní vířivky na domácí pohodu a rodinné vztahy, uvidíte pořizovací cenu vířivky ve zcela jiném světle.

Praktická ukázka je nad všechna ujišťování výrobce. Po jednom nočním sněžení jsme udělali pokus se dvěma vířivkami v naší Galerii vířivek. Jedna byla prázdná a druhá v provozu s vyhřátou vodou.
Díky kvalitní izolaci mezi nimi nepoznáte v následujícím videu rozdíl.

Vířivky CalderaSpas jsou konstrukcí a vybavením stvořené pro celoroční relaxaci. Nemusíte se přitom bát, že provoz vířivky bude znamenat významné zatížení vašic rodinných financí.

Alistair Brownlee - britský triatlonisty jako olympijský vítěz v Londýně 2012.

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest