Zdravotní přínosy vířivky vs. její cena

Vířivka je významná investice a při výběru hraje její cena stejnou váhu jako přínos pro zdravý životní styl. Naštěstí existuje výběr vířivek v různých cenových pásmech a také velké možnosti splátkového financování.

Pokud jste někdy na dovolené bydleli v penzionu nebo v hotelu s vířivkou, pravděpodobně jste využili příležitost a užili jste si několik koupelí a hydroterapii, kterou vířivka poskytuje. Možná jste si užili relaxaci ve vířivce s výhledem do okolí, jako např. ve vířivkách CalderaSpas v Resortu Svatá Kateřina. Možná jste si ve vířivce vychutnali ranní šálek kávy. Možná se vám to líbilo tolik, že nyní uvažujete o koupi vířivky k vám domů.

Pořídit si vířivku domů je významná investice. Zdravotní přínosy vířivky a vliv na životní styl v porovnání s její cenou je určitě důležité. Pokud ale získáte více informací a zkušeností s přínosem hydroterapie, stejně jako o vlivu vlastní vířivky na domácí pohodu a rodinné vztahy, uvidíte pořizovací cenu vířivky ve zcela jiném světle.

Vířivka zbaví tělo bolesti

Zdravotní přínosy vířivky si nejlépe užijete ve vlastní vířivce. Jen tak si můžete dopřát možnosti hydromasáže kdykoli. Bez ohledu na její velikost vám trysky a čerpadla v kombinaci se vztlakem teplé vody pomáhají zmírnit tlak na svaly, uvolňují klouby a zároveň zlepšují krevní oběh.

Dokonce i nejmenší vířivka pro dvě osoby, jako je Aventine® z řady Vacanza®, je vybavena 14 tryskami a čerpadlem o síle 1,5 HP, které nabízejí masáž teplou vodou od šíje, přes ramena a záda až dolů k chodidlům vašich nohou. Větší vířivka Palantino®, také z řady Vacanza, nabízí šest míst, včetně lehátka. Můžete si zvolit různé kombinace masážních trysek pro využití Kruhové terapie – různých typů masáže založených na tom, kde ve vířivce sedíte.

Podívejte se na nabídku všech vířivek značky CalderaSpas.

Hydroterapie ve vířivce je také velkým přínosem pro každodenní sportovce, obyvatele velkoměst, kteří potřebují zklidňující přestávky od rušného městského života i pro seniory, kteří chtějí zůstat ve formě. Vířivka vám pomůže zmírnit bolest a únavu, abyste se mohli zabývat tím, co děláte rádi – ať už je to cokoliv.

Objevte zdravotní přínosy vířivky a zjistíte, že přiměřenou cenu rádi zaplatíte.

Rozhovory s blízkymi ve vířivce jsou neocenitelné

Mít doma vířivku znamená čas s rodinou a přáteli bez rozptýlení nebo přerušení mobilními telefony. Nabízí každodenní příležitost navazovat a udržovat mezilidské vztahy, ať už se chcete udobřit s partnerem nebo mít otevřenější konverzaci s teenagerem. Starší děti se často potýkají s tlakem okolí a setkávají se s nerealistickými očekáváními, což může být ještě zhoršeno děním na sociálních sítích. Společné chvíle s rodiči doma ve vířivce jim mohou poskytnout oddych a neocenitelně podpořit rodiče v rozhovorech s jejich dospívajícími dětmi.

Vířivka ve vaší zahradě může být centrem rodinných oslav a setkání. Stejně tak může být soukromým útočištěm, které se používá při meditaci, nebo jednoduše pro chvíle s oblíbenou knihou nebo hudbou.

Cena vířivky nemá být překážkou zdravého života

Vířivky jsou k dispozici v různých cenových pásmech. Takže je možné najít vířivku, jejíž cena odpovídá vašemu rozpočtu. Cena závisí na řadě vlastností, včetně velikosti, vzhledu, vybavení a příslušenství. Můžete koupit vířivku Caldera na dolním konci cenové nabídky za méně než 130 000 Kč. Velké vířivky CalderaSpas se všemi vymoženostmi a doplňky mohou stát více než 400 000 Kč.

Ceny vířivek se také mohou lišit v závislosti na tom, kde žijete, na poskytovaných zárukách a systému údržby, nabízených jednotlivými prodejci. Až si budete dělat svůj průzkum, nezapomeňte zvážit všechny okolnosti, které ovlivní užitek vířivky pro zdraví vaší rodiny a roky zábavy, které vám poskytne.

Konečně, existuje řada společností poskytujících splátkové financování. Dnes to není nic neobvyklého a nabídka umožňuje vybrat si optimální produkt.

Po zvážení vašich potřeb, rozpočtu a životního stylu se zeptejte sami sebe, zda je více rozumné zaplatit za vířivku najednou nebo jí financovat v průběhu jejího používání, jako například automobil.

V rozhodování vám pomůže vyzkoušení vířivky

Vzhledem k tomu, že vířivka je významná investice, nabízíme vám možnost přijít si k nám vířivku vyzkoušet. Využití této nabídky umožní každému členu vaší rodiny zažít vše, co nabízí domácí vířivka. Můžete se pak nejlépe rozhodnout, jestli je cena za poskytnuté přínosy odpovídající.

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest