Vířivka na terase – hlavní zásady

Venkovní vířivka na terase za domem, nebo na podobném místě, je obvyklou volbou převážné části majitelů vířivek. Pro toto umístění existuje několik základní pravidel, která je nutná dodržet. Sestavili jsme pro vás seznam několika nejdůležitějších zásad, díky kterým budete se svou vířivkou na terase opravdu spokojeni.

Navrhnout terasu s vířivkou vyžaduje hodně předvídavosti. Je nutné brát v úvahu konstrukční řešení, umístění s ohledem na snadnou přístupnost a zároveň určitou míru soukromí, estetické hledisko – abychom jmenovali jen několik hlavních otázek týkajících se návrhu. Díky naší dloholeté zkušenosti chápeme tyto otázky a jsme připraveni poradit každému, kdo si pořizuje vířivku CalderaSpas a o naší radu a pomoc požádá. Máme řadu instalací, které jsme realizovali sami a ještě větší množství těch, kterým jsme přispěli radou a inspirací. Většina těchto komplexně řešených venkovních relaxačních prostorů je vytvořena pro celoroční provoz!

„Po letech práce s vířivkami a jejich instalacemi mám přehled o tom, co se osvědčilo, ale i o tom, kdy se to při návrhu nepovedlo. Mnohdy je důležitější říci majitelům při přípravě místa to, čeho se vyvarovat“.

Zde jsou tedy naše nejlepší tipy a doporučení pro návrh terasy s vířivkou:

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest