Nemůžete se rozhoupat? Jak se rozhodnout a koupit si vířivku.

Vířivka dělá dítě uvnitř vaší osobnosti šťastné.

Když se stále nemůžete rozhoupat, abyste si koupili vířivku, prostě se pořádně odstrčte a skočte.

Proč si mám koupit vířivku?

Pokud jste při rozhodování o koupi vířivky jako na houpačce, dovolte, aby vás následující řádky pořádně zhouply a postrčili do akce. Vířivka přinese do vašeho života péči o zdraví i zábavu. Přirovnejme rozhodování o koupi vířivky k vybavení dětského hřiště, které představuje jednotlivé části konečného rozhodnutí .

Musím se rozhodnout

Vahadlová houpačka. Ze všeho vybavení dětského hřiště se zdá, že nejvíce charakterizuje proces nerozhodnost – nahoru a dolů, nahoru a dolů. Váš pohyb závisí na tom, že někdo sedí proti vám na druhé straně. Když tam jen sedíte na zemi, nikam se nedostanete. A když někdo na druhé straně umožňuje váš pohyb, vždy působí proti vašemu úsilí. Váhání s koupi vířivky může být způsobeno nedostatkem úsilí na vaší straně nebo někým, kdo je proti proti tomu. Jediným způsobem, jak uniknout trvající nerozhodnosti, je bezpečně seskočit a utéct z té houpačky pryč.

Co musím vědět?

Pískoviště. Jáma s pískem. Na pískovišti je bezpečno. Písek je pohodlný, nic nám nehrozí. Pokud spadnete, přistání je měkké. Vlastně si tam ani nemusíte hrát. Stejně si můžete rozmluvit cokoliv, i jakýkoliv nákup. Vy ale víte, že si tam hrát chcete. Je to tam zábavné. Písek je bezpečná volba. Kopat jámy a stavět hrady může být zábavné, ale buďte opatrní. Nestrkejte hlavu do písku a nepopírejte, co opravdu chcete. Životem neprojdete, pokud nebudete opatrní. Pískoviště je přeci jenom jáma.

Rozhodněte se koupit vířivku

Skluzavka. Když je řada na vás, abyste se rozhodli koupit vířivku, odstrčte se a pusťte. Je pravda, že možná budete potřebovat postrčení zezadu. Jakmile začnete klouzat, cítíte pozitivní dynamiku. V pohybu je svoboda. Nechte se jí nést. A pokud se na konci zastavíte, můžete se přeci vrátit. Pokračujte. Vylezte zpět a dopřejte si druhé, třetí nebo čtvrté sklouznutí. Každé z nich vám poskytne zábavu a vzrušení, které tolik potřebujete.

Houpačka. Posaďte se a vytrvejte, když se poháníte do nových výšin. Děláte to svou vlastní energií. Je to pouze vaší schopností převzít kontrolu nad tím, jak vysoko se dostanete. Život se zastaví, pokud do vaší cesty nic nevložíte. Toto je vaše příležitost podniknout kroky, aby se váš život zlepšil. Houpejte se výš a výš, stoupejte na vrchol, kde cítíte lehkost a nadšení. Ještě pár zhoupnutí pro štěstí a pak skočíte, přistanete na obou nohou a řeknete: „Ta-dá, já mám vlastní vířivku!“

Vítejte na vašem dětském hřišti zdraví, štěstí a radosti.

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest