Ovládací panel vířivky Touchscreen

Modely řady UTOPIA představují po všech stránkách to nejlepší na trhu vířivek. Výrobce Watkins Wellnes neustává ve vývoji a po kompletním redesignu v roce 2016 přináší další vylepšení.

Vířivky řady UTOPIA s tímto vylepšeným ovládáním stále představují to nejlepší v oblasti relaxace a hydroterapie. Touchscreen ovládací panel vířivky má barevnou LCD obrazovku s vysokým rozlišením o velikosti 4,3″. Je plně voděodolný.

Ovládací panel vířivky Touchscreen umožňuje jednoduše ovládat všechny funkce vířivky. Díky svojí velikosti je dobře čitelný i pro osoby, které obvykle potřebují brýle. Jednou z nejdůležitějších nových funkcí jsou tzv. „zkratky“, které ovládání výrazně usnadňují. Dovolují snadný přístup k nejobvyklejším funkcím a v kombinaci s pamětí posledního stavu vířivky před centrálním vypnutím výrazně zvyšují komfort ovládání.

Alistair Brownlee - britský triatlonista při závodě.
Alistair Brownlee - britský triatlonista trénuje v Endless Pools.

„Ovládání vířivky je velmi snadné a intuitivní. Ten, kdo tento ovládací panel vířivky navrhoval, odvedl dobrou práci.“, říká po zkušenostech první majitel vířivky s Touchscreen panelem.

Tento ovládací panel vířivky umožňuje výběr z velké řady jazykových nastavení a v dohledné době se můžeme těšit i na náš český jazyk.

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest