10 let s vířivkou Cantabria

Světem dnes hýbe výzva #10YearsChallenge, která porovnává lidi, věci a situace před deseti lety a dnes. Shodou okolností je tomu právě 10 let, co byla na začátku roku 2009 představena nová vířivka značky CalderaSpas, model Cantabria. Podívejme se na pár příkladech, jak se za těch 10 let naše „vlajková loď“ změnila. Věříme, že k lepšímu.

Základ zůstává, design a funkce jdou kupředu

Základní rozložení sedadel relaxačních míst vířivky zůstává stejné a je základem systému Kruhové terapie. S pokrokem technologie dochází k ke změnám v designu, doplnění trysek, umístění ovládacích prvků a vylepšení funkce některých částí, jako např. zakrytování prostoru filtru.

Technologie zlepšují funkci a ovládání

Poslední v řadě ovládacích panelů modelů Utopia je plně barevný dotykový LCD. Umožňuje snadné, intuitivní ovládání vířivky se „zkratkami“ k nejdůležitějším funkcím vířivky. Díky použité technologii nyní vířivka „hovoří“ více než 20 jazyky včetně češtiny.

Vylepšení masáže na prvním místě

Na první pohled to nemusí být úplně zřejmé, ale na příkladu sedadla EcstaSeat vidíme značné vylepšení masáže. Trysky nají lepší linii okolo páteře, jsou zde nové trysky pro masáž kyčelních kloubů, přepracované jsou trysky masáže šíje Atlas Neck s výškovým nastavením.

Zábava je také relaxace

Dalším případem technologického vylepšení je hudební systém vířivky. Díky používané technologii Bluetooth 4.0 je možné ovládání zdroje signálu z vířivky, můžete si tedy vybírat skladby, posouvat se v playlistu, zastavit přehrávání, … Původní prostorové přehrávání ze tří reproduktorů bylo nahrazeno osobním stereo přehráváním dvěma reproduktory u každého z hlavních relaxačních míst.

V roce 2009 byla vířivka Cantabria novou generací hydroterapie. Tuto pozici si díky inovacím stále drží a věříme, že tomu tak bude i za dalších 10 let.

Jedinečné obložení a vylepšené funkce

Nové obložení Avante si nehraje na imitaci dřeva a přiznává svůj kompozitní materiál. Ten má neobyčejné vlasnosti, díky kterým mnohem lépe odolává povětrnostním vlivům a skvěle se hodí do jako doplněk do každého prostředí. Osvětlené rohy kromě estetické funkce také bezpečně osvětlují přístuk k vířivce. Nové diagnostické logo zobrazuje základní stavy vířivky bez nutnosti otevřít víko.

Jaká bude Cantabria 2029?

Cantabria je jedinečná vířivka, která posunula standard hydroterapie o významný krok vpřed. Proto také byla v září 2011 vířivkou, která otevírala další milion vyrobených kusů s pořadím 1000001. Jaká bude asi naše „vlajková loď za dalších 10 let v roce 2029.

Mohlo by vás zajímat

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.

Pin It on Pinterest